Tym co wyróżnia restaurację Vatti na tle innych indyjskich lokali w Krakowie to profesjonalizm i zaangażowanie naszego zespołu.
Zacznijmy od faktu, iż nasz lokal jest dla nas domem. Wspólnymi siłami budujemy zarówno zaufanie naszych gości, jak i markę którą chcemy się stać w naszym mieście. Walka o tytuł najlepszej indyjskiej restauracji nie jest łatwa, a poprzeczka została niezwykle wysoko postawiona. Jednak nie zamierzamy spoczywać na laurach pomimo bardzo dobrych opinii na nasz temat. Każdego dnia staramy się być jeszcze lepsi. Pierwsza gwiazdka w Krakowie według biuletynu Michelline’a? Kto wie, wszystko jest możliwe, a mierzyć trzeba wysoko!
Historia naszego szefa kuchni
Lata doświadczenia i pasja do swojej pracy, to zbyt mało by opisać naszego szefa kuchni. Bhakta Gurung to osoba która spokojnie można powiedzieć “zjadła zęby” na swojej pracy. Bhakta przez ponad 20 lat szlifował swoje umiejętności w najlepszych restauracjach zarówno w Indiach i Nepalu, jak i w Katarze, Singapurze, Malezji , by finalnie osiąść w Polsce. Przygotowując każde danie, stara się by za każdym razem było jeszcze lepsze niż poprzednie. To właśnie ciągłe dążenie do perfekcji sprawia, że jego kuchnia jest jedyna w swoim rodzaju. Nie wierzycie? Spróbujcie Butter Chicken’a z naszej restauracji!

Nasza ekipa
Każdy członek naszego zespołu jest niezastąpiony. Mamy na myśli nie tyle fakt, iż każdy jest profesjonalistą w tym co robi. Przede wszystkim stworzyliśmy razem jedną, wielką rodzinę. W naszej restauracji każdy z osobna doskonale zna nie tylko swoje możliwości, lecz również i reszty ekipy. Dzięki temu rozumiemy się bez słowa, co bardzo pomaga przy nawet największych eventach, a i pełne obłożenie w naszym lokalu nie jest niczym strasznym. Wspólnymi siłami udaje nam się realizować kolejne cele, choćby i te, które potencjalnie są poza naszym zasięgiem.